Velkommen til Klassetrivsels e-læring!

I Klassetrivsels e-læring finner du grundige beskrivelser av hvordan du kommer fra A til B. Alle tekstene er tiltenkt både helt nye og erfarne Klassetrivsel-brukere. Har du bruk for et hurtig overblikk, anbefaler vi vår quick-guide.

 

Vi vil gjerne lære deg som bruker hvordan du anvender Klassetrivsel, så det både foregår trygt i henhold til etikk og persondatasikkerhet samt for å gi deg en grunnleggende forståelse av Klassetrivsel:

  • Start med siden om GDPR og persondatasikkerhet – les gjerne siden igjen og anvend Klassetrivsel sikkert
  • Og les siden med grunnleggende introduksjon til Klassetrivsel – bli introdusert til det helt sentrale og grunnleggende om brukerroller
  • Veiledningene finnes både i trinnvis og detaljert utgave

Det er viktig at e-læringen ses som en samlet helhet, hvor de forskjellige e-læringene supplerer hverandre! Roller og GDPR er grunnleggende for alle avsnitt. Når du leser e-læringen, er det nødvendig at du alltid husker at disse to er forutsetninger – også selv om det ikke nevnes i avsnittet!

Det er alltid tilgang til e-læringssiden når du er logget inn på Klassetrivsel. Se etter hjelp-ikonet nederst i høyre hjørne og hjelpen er raskt tilgjengelig.

Øk utbyttet ditt av Klassetrivsel:

 • e-læringen lærer du om alle de ulike mulighetene, som fins når du oppretter en trivselsundersøkelse i Klassetrivsel
  • Sikkerhet i henhold til persondatasikkerhet
  • Systematisk bruk av Klassetrivsel til både avdekkende og evaluerende trivselsundersøkelser
 • Bruk bloggen til å få ideer til hvordan Klassetrivsel skal anvendes i hverdagen din

E-læringen er delt opp med tekst og bilder. Vær oppmerksom på at noen bilder er klikkbare hvorpå det er flere eksempler. Alle navn i e-læringen er naturligvis fiktive. Sidene har varierende lengde. Det skal beregnes mellom 5-20 minutter per side.

 

Oppsett av Klassetrivsel og tilgjengelige roller i Klassetrivsel, tilpasses den enkelte enhetseierens ønske. I e-læingsforløpene beskrives de generelle funksjonene i Klassetrivsel. Så derfor er det viktig å være oppmerksom på, at det kan være steder hvor tildelingen av roller etter ønske fra enhetseier, f.eks. kommunen du arbeider i, begrenser Klassetivsel-brukernes mulighet for f.eks. å formulere egne spørsmål. Alt dette og mye mer er beskrevet i e-læringen.