Last opp deltakere GOOGLE REGNEARK

(enhetsadministrator)

OBS: For å laste opp deltagere i Klassetrivsel må du ha rollen ENHETSADMINISTRATOR. Se mer om roller i Klassetrivsel i e-læringen om Administrasjon.

Hvis du ikke selv er enhetsadministrator, kan du logge inn på Klassetrivsel og gå inn under din Administrasjon i den øverste menylinjen. Her kan du se, hvem som har rollen som enhetsadministrator for enheten din.


Informasjon om deltakere (Feide-ID, fornavn, etternavn, kjønn, trinn og klasse) skal først fylles ut i Klassetrivsel (i deltakerlister), før deltakergrupper deretter kan opprettes til en undersøkelse.

INFORMASJON OM Å LEGGE TIL DELTAKERLISTER MED GOOGLE REGNEARK

 

I denne veiledningen vil vi gjennomgå, hvordan du føyer til deltakere i Klassetrivsel med GOOGLE REGNEARK

 

  1. Åpne et tomt GOOGLE REGNEARK-dokument
  2. I de første seks kolonnene skrives overskriftene: FeideID, Fornavn, Etternavn, Kjønn, Trinn, Klasse. (Det er viktig å navngi overskriftene korrekt!)
e-læring GOOGLE SHEETS 1
e-læring GOOGLE SHEETS 1

3. Når overskriftene er på plass kan du taste inn data for deltakerne. Du kan skrive deltakerne enkeltvis eller bruk copy+paste fra et annet regneark eller system.

4.Når alle deltakerne er lagt til, lagrer du filen. For å lagre trykker du på “Fil

5. Trykk på “Last ned

6. Velg “Kommaseparerte verdier (.csv, gjeldende ark)

e-læring GOOGLE SHEETS

Når filen er lagret, kan den lastes opp i Klassetrivsel på følgende måte:

8. Logg inn på Klassetrivsel

9. Gå til «Administrasjon» øverst i Klassetrivsel

10. Gå til fanen DELTAKERE

 

10. Trykk på hente-ikonet («importer deltakere»). Et vindu åpnes.

11. I vinduet kan du dra og slippe GOOGLE REGNEARK-filen, eller du kan trykke på feltet og laste opp filen via datamaskinens banenavigering.

12. Kontroller at alle deltakerne er med på listen. Hvis du får melding om feil må du rette feilen i GOOGLE REGNEARK-filen og laste den opp på nytt.

13. Hvis alle deltakerne er skrevet inn riktig, trykker du IMPORTER DELTAKERE

 

 

Deltakerne dine er nå på plass i Klassetrivsel. Skal det legges til bilder av deltakerne? Se denne veiledningen. Gå til delen «Bilder av deltakerne»