Flytting av en undersøkelse fra én bruker til en annen

av

Flytting av en undersøkelse fra én bruker til en annen

 

I denne korte teksten forteller vi hvordan det enkelt og raskt er mulig å flytte og kopiere en spørreundersøkelses innhold fra en bruker i Klassetrivsel til en annen bruker på samme skole.

Den gode spørreundersøkelsen

Hvis kollegaen har satt sammen en undersøkelse som du kunne tenke deg å bruke selv, så finnes det en veldig enkel måte å kopiere innholdet i spørreundersøkelsen (tekster og spørsmål) på over til din egen bruker.

Foto: Canva

Slik gjør du

Du må be kollegaen din om å lage en kopi av den undersøkelsen du ønsker. På denne måten får du ikke tilgang til eventuelle resultater. Hvis du er i tvil om hvordan du lager en kopi av en undersøkelse, kan du følge vår veiledning til kopiering av undersøkelser.

Når kollegaen din har laget en kopi av undersøkelsen, kan kopien deles med din bruker. Dette gjøres under fanen DELING på den nye kopierte undersøkelsen. Du kan se veiledningen til deling av en undersøkelse som ikke er publisert her.

Når undersøkelsen er delt, kan du nå finne den på din egen bruker. Når du er logget inn, må du finne undersøkelsen og så må du også selv ta en kopi av undersøkelsen.

Nå har du din helt egen utgave av undersøkelsen, som er helt uavhengig av andre brukere enn din egen. Den kopien som din kollega hadde delt med deg, kan din kollega ganske enkelt slette igjen hvis den ikke skal brukes.

 

God fornøyelse!