Ukentlig servicevindue: Fordi vi ønsker å holde Klassetrivsel.no up-to-date, kan tilgangen i en periode fremover være stengt onsdager i tidsrummet 20-21. Kontakt oss på info@klassetrivsel.no (gjerne i god tid), skulle det være en onsdag (møte/forberedelse el.lign), som er uhensiktsmessig for dere, og vi vil unnlate å stenge tilgangen mlm kl. 21 og 22 den pågjeldende onsdagen.

Prøv Klassetrivsel.no gratis!

 

Her kan du anmode om 8 ukers gratis prøveperiode på Klassetrivsel.no til bruk for alle ansatte på din skole. Skolen forplikter seg ikke til kjøp etter brukt prøveperiode.

LES TEKSTEN UNDER HER FØR DU ANMODER:

 

En gratis prøveperiode begynner alltid med en online oppstartsmøte og derfor blir du bedt om å angi 2 forslag til tidspunkt for dette oppstartsmøtet. Oppstartsmøtet varer omtrent 60 minutter og foregår interaktivt med oss via telefon (lyd) og deling av vår skjerm med dere via nettleser (bilde). OBS - VIKTIG: Vi har dessverre ingen ledige tider for online oppstartsmøte på følgende datoer i februar og mars: 6.2, 11.2, 12.2, 13.2, 14.2, 15.2, 16.2, 23.2, 26.2, 8.3, 9.3.

 


  • Har du Feide-brukernavn og -passord? Trykk da på "Logg inn med Feide" og velg din tilhørighet.

 

Finnes (fylkes)kommunen som din institusjon tilhører på nedtrekkslisten kan du fullføre påloggingen og straks opprette en prøveperiode.


Finnes (fylkes)kommunen som din institusjon tilhører ikke på nedtrekkslisten, må en Feide-administrator i din (fylkes)kommune aktivere Feide-tjenesten Klassetrivsel.no først (finn epostadresse til Feide-administrator i din (fylkes)kommune her: https://www.feide.no/brukerstotte for å be om å få aktivert Klasetrivsel.no i kommunen sin Feideløsning). Straks etter aktiveringen finnes (fylkes)kommunen på nedtrekkslisten og du kan anmode om 8 ukers gratis prøveperiode til skolen med din Feide-bruker. Å aktivere Feide-tjenesten Klassetrivsel.no medfører ingen kostnader eller forpliktelser.

 

  • Har du ikke Feide-brukernavn og -passord eller ønsker dere ikke å aktivere Klassetrivsel.no som feidetjeneste? KLIKK HER og fyll ut eller kontakt oss på tlf. 21 98 40 81.